"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"
Tamási Áron

"Lent délen meseszép éjjen édes édent remélsz"


2013. április 9., kedd

Osztálytalálkozó

Osztálytalálkozó!!!!!!!!!!!!!

Szuper jó dolog!! Már nagyon vártam, eddig még nem volt általános iskolai osztály találkozónk pedig mi egy nagyon jó összetartó osztály voltunk, csak mint általában lenni szokott elsodort bennünket az élet egymástól, egymás közelségétől. De az amit igazán akarunk sokszor csak rajtunk múlik és ha teszünk is érte valóra válik! Ez most megtörtént!! Emőke a Francia országban élő osztálytársnőnk kezdeményezte. Millió köszönet érte!
Sajnos mindenkit nem értünk el de aki jelen volt annak szerintem emlékezetes marad ez a délután.
(ha másért nem a sok csörömpölő dominó eszébe juttatja), na csak vicceltem. Szerintem mindenki, nagyon-nagyon örült a többieknek, ez meg is látszott a sok mosoly a jó kedv, nevetés a másikra való odafigyelés hiszen mindenki kíváncsi volt, hogy alakult a többiek élete, és a hiányzókról sem feledkeztünk el.Van aki már nem lehet közöttünk, de jó szívvel és szeretettel emlékeztünk meg róluk is. Sztorikat, kirándulásokat emlegettünk, na és persze a táborokat sem felejtettük el. A régi fényképeket nézegetve tanárainkról is kérdezgettük egymást, de sajnos sokról nem tudunk. Rég volt szép volt, és most nagyon jó visszaemlékezni rá. Ami még a legjobb a dologban, hogy közös oldalt hoztunk létre (köszönjük Krisztinek!) a facebookon és most már tartani fogjuk (remélem) szorosabban a kapcsolatot. A legközelebbi programunk iskola látogatás lesz! Újból felfedezzük,mert azóta átépítették még szebbé varázsolták, és ezt látni kell!!!Távlati terveinkben szerepel jövőre egy jó kis ebéd vagy vacsora keretében felvágni  a közös 50. szülinapi tortánkat. Már nagyon várom, mert nagyon jó veletek lenni!!!!
Georgina

4 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok biztos hogy nagyon jó az ilyen találkozó! Nekünk érettségi találkozó volt az elmúlt évben a 40 éves és annyira jót mulattunk rajta hogy szinte nem ismertük meg egymást. Ez a közös oldal létrehozása nagyon jó ötlet. Megújult a blogod tetszik szép !

MJ írta...

Kicsit most irigykedek ... a két legutóbbi találkozónkról utólag értesültem. Mentem volna én is szívesen ... :)

georgina írta...

Kedves Évi!
Köszönöm szépen! Valóban most már eltelt egy pici idő és nagyon jó a közös oldal bevált csak ajánlani tudom!!

georgina írta...

Kedves MJ!
Remélem neked is összejön!! Drukkolok!! Szuper jó találkozni a többiekkel!!