"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"
Tamási Áron

"Lent délen meseszép éjjen édes édent remélsz"


2010. november 27., szombat

A hétvége

Még mindig nem vagyok teljesen jól, de azért egy kicsit talán javultam.(lehet a hagyma tea volt jó, még iszom!köszi az ötletet!!)Nézem a tv-t, bebugyolálva egy plédbe a régi Megasztárt ismétlik. Nekem tetszik jó újból hallgatni őket van akiből már sztár lett de úgy látom nagyjából mindenki maradt a zenénél.Ma is lesz egy másik zenés műsor szerintem még azt is megnézem mert sajnos a köhögésemtől nem nagyon tudok aludni.Délelőtt dolgoztam,és gondolom az időjárás miatt,de elég kevesen voltak.Tegnap este elkezdődött amit az előrejelzések jósoltak lehullott az első hó. Az utcán a lámpa megvilágította az ezernyi számban és formában eső pelyheket. A szemem kívánta a látványt a testem viszont megálljt parancsolt ugyanis kimentem a teraszra egy pólóban, és persze ott felejtettem magam de a köhögés rögtön visszakozásra késztetett.Ha nem akarok még jobban beteg lenni akkor befelé.Arra már késő is volt,hogy felöltözve visszamenjek. És másnap munka, de majd holnap gondoltam bepótolom. Viszont reggel ahogy kiléptem meglepődtem arra számítottam, hogy nagy hó lesz ehhez képest alig látszott valami az esti szépségből. Kicsit megbántam, hogy este már nem mentem ki.De a köhögés nagy úr! Amikor hazaértem mentem a disznó vágásra de már addigra majdnem minden kész lett! Így már nem sok segíteni valóm akadt.De majd holnap bepótolom holnap lesz a kolbász, hurka töltés. A délutánom szabad lett. Elmentem a barátnőmhöz jót beszélgettünk, kávéztunk és természetesen "lógtunk a neten" Sajna nem tudtam neki abban segíteni amit szeretett volna. Jut eszembe kérlek benneteket ha valaki tud segítsen. A kérdés az mért tűnnek el a képek? A tesz-vesz oldalon van egy saját oldala ott a bemutató képei (magáról és családjáról ) eltűnt. Más belépőnél sem látszik. Mi lehet az ok?
Én gondoltam régen volt talán lefuttatva a frissítés. Persze tudjátok én kezdő vagyok ebben még, ezért kérnénk ötleteket rá! Megírom majd esetleg melyik vált be. És ezzel el is telt a napom, most még egy kicsit kötök, hogy az ajándékokkal is haladjak, mert a kézimunka időigényes de nagy szeretettel készítem ezért gyorsabban megy mint vártam. Jó pihenést ! Szép hétvégét mindenkinek!! Georgina

2 megjegyzés:

MJ írta...

A héten nálam is több alkalommal eltünt a profilképem. Azután meg előkerült. Nem igazán tudom az okát! Egy víruskeresés,írtás soha nem árthat!

georgina írta...

Igen egyetértünk!Kipróbáljuk!Köszönöm!