"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"
Tamási Áron

"Lent délen meseszép éjjen édes édent remélsz"


2010. október 25., hétfő

Szép napot!

Holnap fodrászhoz készülők és mondhatni nagyon izgulok.Még csak egyszer voltam olyan bátor, hogy a teljes hajam átfestessem. De az nem volt olyan nagy kihívás mert tulajdonképpen szőkés barnából szőke lettem. És most itt a csavar holnap kipróbálom a vöröset. Félek egy kicsit de nagyon izgatja a fantáziám milyen lesz? Hát minden esetre megbeszélem előre a fodrásszal hogyha netán leesnék a székről rögtön fesse vissza az eredetire mert nem valószínű különben, hogy hazajövök. Még így is kérdéses itthon, hogy fogadják?(Lehet rögtön visszaküldenek!?) vagy mégsem és örökre vörös maradhatok. Persze ezt már nem biztos,hogy szeretném.(Lehet jövőre fekete leszek?) Azt hiszem a nők számára ez örök dilemma marad, még annak is aki azt mondja, hogy ő határozottan tudja mi a jó neki. Nem hiszem el, hogy egyszer legalább nem játszott el a gondolattal milyen lenne más haj színnel. Én most vettem a bátorságot (remélem holnapig míg odaérek kitart), és elmegyek a fodrászhoz. Ha éppen nem is Marcia Cross leszek, de remélem a haj színem hasonlítani fog majd rá. .Drukkoljatok!! Georgina

6 megjegyzés:

MJ írta...

Én drukkolok!

georgina írta...

Köszönöm a drukkolást úgy néz ki bejött 99% szerint jól sikerült a többi pedig megszokásból a régit választaná.Most egyenlőre marad majd később még meglátom tudod "nőből vagyok"!

Apa54 írta...

Az izgalomra semmi ok, (mondom én, aki majd húsz éve megszokott szakállát vágta le kísérletképpen teljes transz állapotban) hisz a festék nem hat a fejbőr alatt. A szürkeállomány ettől még nem fog megváltozni. Ami bent van a bucidban az a mérvadó. A külsőség nem olyan lényeges.

georgina írta...

Köszönöm neked is apa54 jó, hogy velem vagytok és nem a külsőség hanem a belső számít ezt én is így gondolom,de nőként azért egy kicsit a kinézet is izgat ami szerintem természetes.

Apa54 írta...

Természetesen igazad van, mert női szemmel más a világ. Ti más szempontok alapján mérlegeltek. Még szerencse, hogy a férfi is, meg a nő is mást akar. Egymást.

georgina írta...

Egyetértek veled!