"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"
Tamási Áron

"Lent délen meseszép éjjen édes édent remélsz"


2011. január 27., csütörtök

Szeretet

Nagyon boldog voltam amikor megkaptam az első díjat,és ez most sincs másképp sőt!Az a megtiszteltetés ért,hogy Tameri a leporolt akta kiváló írója ismét megajándékozott vele! Ez hihetetlen mert én nem szoktam díjakat kapni, nincs szerencsém általában az ilyen dolgokhoz és az élet mégis rendkívüli dolgokat produkál.Megismerkedhettem a blog írás által olyan rendkívüli és nagyszerű emberekkel akik a "követőmmé",váltak bár én sokkal  inkább a barátaimnak nevezném őket.Ezért azt gondolom nem is igazán a díj a fontos (bár tagadhatatlanul nagyon jól esett!) de sokkal fontosabbak számomra az emberek mert a napi életünkhöz mérve szeretettel olvassuk egymás bejegyzéseit érdekel mindenkit mi történt a másikkal,véleményünket nyilvánítjuk, és ebben a rohanó világban ez fontos ennyi odafigyelés: tehát KÖSZÖNÖM  nektek,és a továbbiakban is maradjon ez így!!Mert ezt a díjat mindenki megérdemli barátaink közül Most eleget teszek a kötelezettségemnek és leírom a díj továbbadásának szabályait.
-Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be az útmutatót.
-Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad,és hagyj nála egy hozzászólást,hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
-Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat,linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
-Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben,ne olyanokat jelölj,akiknek több 100 követője van.
Nekem nagyon tetszik autumn Királylány a feleségem blogja , a másik blog amely szintén autumn Kutya és konyha címmel, BA-TOR-BA-BO KREA SAJÁTKÉSZITÉSŰ APRÓSÁGAINK blogja így ezennel nekik szeretettel átadom!

4 megjegyzés:

batorba írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat!:-))

MJ írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
MJ írta...

Így marad. Remélem!
Nem szerencse, megérdemled!

georgina írta...

Kedves Batorba!Nagyon szívesen!
Kedves MJ nagyon szépen köszönöm!