"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"
Tamási Áron

"Lent délen meseszép éjjen édes édent remélsz"


2011. február 3., csütörtök

Fonyód

A körőshegyi völgyhíd
A felirat szerint 1872m
Fonyód melletti tó




Fonyódi tó jege
Ma Fonyódra szólított a munkám,sajnos ott is be kellett zárni egy könyvesboltot.Nagyon sajnálom nagyon szép kis bolt volt.De a forgalom sajnos nem indokolta a további nyitva tartás lehetőségét. Ami azért elég nagy baj.Most amíg nem végzek vele addig napi szinten oda járok dolgozni,leltározni,papír munka csomagolás teljes felszámolás.Ma hazafelé jövet fedeztem fel ezt a szép kis tavat a széle vékonyan még be van fagyva de a közepe már nem.Ott már kiskacsákat is láttam a vékony jég szélén egyensúlyozva totyogtak, de sajnos róluk nem tudtam fényképet készíteni.A sztrádán hazafelé jövet nagyon szépen látszik a Körőshegyi völgyhíd gondoltam megpróbálom lefényképezni hát.....menet közbe félkézzel ennyire futotta.Azért talán látszik...
1872m. Amit már nagyon hiányolok azok a színek a fű zöldje,a sárga nárcisz, a piros tulipán,a többi sok-sok szín ami egy fotót igazán egyedivé varázslatossá teszi. De nemsokára az is itt lesz, már nagyon várom, és gondolom evvel nem vagyok egyedül !! Georgina

6 megjegyzés:

MJ írta...

Összetett probléma ez. Sokan olvasni sem hajlandók megtanulni az iskolában, mégis eljutnak akár a főiskoláig is. A könyvek meg nagyon sokszor indokolatlanul drágának tűnnek. Stb, stb....!
Jók a képek! Nekem vannak aggájaim a völgyhíddal kapcsolatban, mert osztom azok véleményét, kik túlzottan drága megoldásnak tartják. Viszont el kell ismerni, hogy impozáns és technikai bravúr!

Apa54 írta...

Inkább két kézzel fogd kormányt. A szél fura dolgokat képes elkövetni a hidakon. Fő a biztonság. Nem éri meg a kockázatot.

Sütikuckó írta...

Sajnálatos egy bolt bezárás nagyon.Ráadásul ott van az is mi lesz a dolgozókkal?A mai világban nem könnyű elhelyezkedni.Ma beszéltem Attilával, ő is nagyon panaszkodik a forgalomra.puszi!Vigyázz az úton!

georgina írta...

Kedves Barátaim!Nagyon szép,és látványos a híd közelről csak ott nem lehet megállni.Megígérem legközelebb két kézzel fogom a kormányt,de nem bírtam megállni,hogy ne osszam meg veletek is ezt a látványt!A forgalomra mindenki panaszkodik sehol se megy az üzlet,de ez már lassan nem is csoda,mert az ennivaló azért fontosabb!Na és a minimálbérből?Egyetértek én is nagyon drága a könyv!Pedig pont ellenkezőleg kéne lennie,egyetértünk összetett probléma ez!!

annalíz írta...

Ó,ó, látom, te is megrögzött tavaszváró vagy, mint én!Mondok egy pletyit: idén állitólag korábban jön a tavasz! Kell ennél jobb hír?

georgina írta...

Kedves Annalíz!Köszönöm a jó hírt nagyon szeretem a tavaszt,amikor a virágaim kibújnak a földből az valami kis csoda!Lesz fénykép is bőven róla!!