"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne"
Tamási Áron

"Lent délen meseszép éjjen édes édent remélsz"


2015. május 18., hétfő

Ausztria 2

Sziasztok!

Az első napok a munka kereséssel teltek.Ami nem volt egyszerű tekintve,hogy egy anyánál és a 7 éves kisfiánál laktam ingyen, cserébe a kisfiúra kellett vigyázni ha az anya dolgozott. Viszont így az én munkaidőm eléggé be lett határolva mikor dolgozhatok. Sehol sem könnyű így munkát találni. De mégis sikerült!! Takarítás egy cégnél,és jött a többi is magánházaknál. Nagyon örültem neki.Viszont rá kellett jönnöm ez nem megy soká mert,otthon a pihenő időben a kisfiúra kellett vigyázni aki hiperaktív volt. Ezért eljöttem tőlük és átmenetileg a barátnőmnél sikerült laknom,majd lakást kerestem. Sikerült is találtam egy szobát fürdőszobával ,konyha csak közös van de az ár kedvező. Ide költöztem a barátnőm segített a munkakeresésben is. Az itteni  kórház konyhájában találtam munkát. Nem álommeló de rendesen fizet és be vagyok jelentve ami tekintve a koromat már nem mindegy nemsokára itt a nyugdíj és minden számít.A családom az ami hiányzik de amióta itt dolgozom általában egy hónapban egyszer haza is tudok menni ami nagyon jó,egy kicsit feltöltődik az ember. Most már másfél éve itt vagyok,netem nem mindig van de legalább ha igen akkor újból tudok itt írni.Látom nagyon sokan abba hagyták az írást,amit megértek hiszem én sem tudtam írni különböző okokból de sajnálom is és remélem vissza térnek ők is még! Most már kezdek magamra találni és elkezdtem rajzolni amit mindig is szerettem, de nem volt lehetőségem tovább képezni magam most elvégeztem egy jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamot íme az első kép ami ott készült el,később megmutatom a többit is ha gondoljátok! 
Gina
Én vagyok


2 megjegyzés:

Sütikuckó írta...

Kedves Barátnőm!

Nagyon-nagyon örülök, hogy Te is belefogtál ismét az írásba!Én is nemrég veselkedtem neki Balázs és kedves ismerősök unszolására.
Egyszerűen fantasztikus a rajz rólad, nagyon ügyes vagy.Elképesztő milyen sokoldalú vagy!Örülök, hogy azért rendeződtek a dolgaid.Ha van kedved itt is irogathatunk egymásnak, nagyon örülnék!

Millió puszi!!

georgina írta...

Szia!
De jó,hogy itt vagy persze írhatunk,és örülök,hogy te is írod a blogod!! Megmutatom akkor a többi rajzom is!!
Sok puszi!!!